Docsys MANAGER

Spletni dokumentni sistem DocSys MANAGER omogoča preprost, hiter in varen dostop do vseh dokumentov vašega podjetja. Dokumenti so dosegljivi z vsake naprave, povezane v svetovno spletišče. Sistem deluje kot storitev (SAAS), z uporabo pa lahko pričnete takoj. Za zagon potrebujete samo spletni brskalnik.

DocSys MANAGER zagotavlja hranjenje celotne dokumentacije na enem mestu. Poenoti postopke shranjevanja, omogoči hitrejši tok informacij ter dostop do dokumentacije, obenem pa prepreči nepooblaščen dostop do pomembnih informacij. Razvrščanje in kategorizacija dokumentov naredita sistem pregleden. Z neomejenim naborom meta-podatkov je zagotovljen podroben opis vsebine. Nadzor nad verzijami in sistem obveščanja o spremembah skrbita, da je uporabnik ažurno seznanjen z dogajanjem v sistemu. Zmogljiv iskalnik s širokim naborom iskalnih kriterijev pa pomaga najti še tako skrit dokument.

Dodatna pomoč pri iskanju so ključne besede, s katerimi je mogoče opremiti dokument. S spenjanjem dokumentov uporabnik pripravi dokumentarne sklope povezanih vsebin, ki jih je mogoče hitro pregledati.

DocSys MANAGER je v popolnosti integriran tudi v delovanje programskega paketa 4BUILD. Do dokumentov lahko dostopamo skozi program kjerkoli v strukturi, na katero se le-ta navezuje. Vsem osebam, ki imajo dostop do vsebin programa 4BUILD, je omogočeno tudi shranjevanje in dostop do povezanih dokumentov, shranjenih v oblaku.

Shranjevanje dokumentov v programu je preprosto in hitro. V desnem delu zaslona je vedno na voljo zavihek Dokumenti, kot ga uporabniki že poznajo iz verzije 4BUILD STANDARD:

V izborniku dokumentov je dokument mogoče poiskati, ga dodatno opisati in shraniti. Obstoječim dokumentom je mogoče naložiti nove verzije. Pri tem je v 4BUILD vedno vidna zadnja verzija dokumenta, DocSys Manager pa hrani tudi stare verzije in omogoča njihov pregled ali ponovno uporabo.